You are currently viewing Šta treba da radite ako vam se majica skupi posle pranja: 4 načina da produžite vek svojim omiljenim krpicama

Šta treba da radite ako vam se majica skupi posle pranja: 4 načina da produžite vek svojim omiljenim krpicama

Znate li šta treba da radite ako vam se majica skupi posle pranja ili kako da se rešite neprijatnih mirisa iz obuće?

Skupljena majica

Tek što ste jednom oprali majicu, a ona se već skupila toliko da može da je obuče samo četvorogodišnje dete? Ne očajavajte!

Sipajte u lavor vruću vodu, dodajte malo balzama za kosu i potopite odeću u to na pet minuta, a zatim je blago rukama razvucite – to bi trebalo da pomogne!

Zagubljeni učkur

Koliko puta vam se desilo da iz mašine za veš izvadite trenerku i shvatite da se deo učkura uvukao unutra? Izvucite ceo učkur, zatim ga zakačite za ukosnicu, a onda ga, gurajući ukosnicom, polako vratite unutra.

Smrdljiva obuća

Obuća se ponekad veoma lako usmrdi, naročito ako je unutrašnjost napravljena od nekog veštačkog materijala. Sve što treba da uradite da biste se otarasili tog neprijatnog mirisa je da uzmete novinski list, zgužvate ga i ubacite unutra da upije miris.

Uporne fleke

Upornih fleka, poput onih od mastila, na primer, možete se rešiti pomoću antibakterijskog sredstva za ruke. Nanesite malo ovog sredstva na fleku, ostavite da stoji neko vreme, a zatim istrljajte i operite uobičajeno.

Nadamo se da smo Vam makar malo pomogli da sačuvate omiljenu garderobu. Ako pak želite da poručite novu omiljenu majicu posetite našu prodavnicu!

Ostavite odgovor