Ukratko o nama

Srbija Print Shop je internet shop i štamparija online u kojoj možete kupiti i urediti po želji bilo koji proizvod koji imamo u ponudi.

Bavimo se štampom od 1999 godine. Štampamo majice, dukseve, šorceve, šolje, torbe ili bilo koji proizvod koji je Vama potreban.

Naravno, pored ponuđenih motiva radimo i štampu po Vašoj želji na svim našim proizvodima.

Na našem sajtu https://srbijaprint.rs/ možete videti veliki izbor sportske odeće sa grbovima fudbalskih klubova, kao i mnoge druge motive.

Naš cilj je da Vam ponudimo i obezbedimo najbolji kvalitet materijala i atraktivan dizajn. Garantujemo Vam da štampa neće izbledeti ili popucati čak ni posle 30 pranja.

Nastavićemo da gradimo odgovornu kompaniju sa jasnim fokusom da Vi budete potpuno zadovoljni kada dobijete bilo koji naš proizvod!

Ohrabrujemo Vas da nam svoje ideje, primedbe, ili dodatna pitanja pošaljete preko sajta  https://srbijaprint.rs/, na mail shop@srbijaprint.rs ili nas kontaktirajte na 065/215-78-00.

O nama

Ovo je ukratko o nama, ako imate neka dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na mail shop@srbijaprint.rs ili na broj 065/215-78-00.